Izvor: Nezavisne Novine, 22.Dec.2016, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan milijarder u timu Trampa

NJUJORK - Milijarder Karl Ajkan pridružio se timu izabranog predsjednika SAD Donalda Trampa, a radiće kao njegov specijalni savjetnik za pitanja vezana za ekonomske reforme, saopšteno je iz Trampovog štaba.

Ističe se da će Ajkan sarađivati sa predsjednikom kao privatno lice, odnosno neće biti među federalnim službenicima ili specijalnim saradnicima Vlade.

Karl je bio sa mnom od samog početka. On >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je jedan od najboljih biznismena u svijetu, rekao je Tramp, dodavši da je Ajkan ne samo odličan pregovarač, već i čovjek koji umije da daje prognoze, posebno što se tiče finansija i ekonomije, prenio je Sputnik.

Očekuje se da će Ajkan pomoći američkim biznismenima da otklone zakone koji ometaju otvaranje novih radnih mjesta i koče ekonosmki rast.

Ajkan je jedan od najbogatijih ljudi svijeta. Prije dvije godine magazin „Forbs" je procijenio njegovo bogatstvo na 24,5 milijardi dolara.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.