Jokić je ponovo onaj stari

Izvor: RTS, 16.Dec.2019, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić je ponovo onaj stari

Srpski košarkaš Nikola Jokić, posle perioda tokom kojeg je bio u slabijoj formi, ponovo igra na nivou koji se od njega očekuje. Jokić je još jednom predvodio Denver do pobede, ovoga puta nad Njujork niksima, rezultatom 111:105.
Momak iz Sombora bio je najefikasniji pojedinac susreta, na parketu je proveo nešto manje od 36 minuta i za to vreme postigao 25 poena (10-22 iz igre, 2-5 trojke), uz >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 10 skokova i pet asistencija.

Nikola je tako nastavio sa odličnim igrama iz prethodne sedmice u kojoj je prosečno beležio 24,3 poena, 11,7 skokova i skoro osam asistencija po utakmici. Za to vreme ekipa iz Kolorada je pokrenula niz od tri uzastopne pobede.
Međutim, Nagetsi ponovo nisu došli lako do trijumfa - u jednom trenutku u prvom poluvremenu su imali 20 poena razlike (50:30), ali su na kraju strepeli. Niksi su uspeli da istope razliku, pre nego što je Denver novom serijom ipak obezbedio pobedu.
Pored Jokića, istakli su se Vil Barton sa 16 poena i devet uhvaćenih lopti, dok je Geri Heris imao 15 poena.
U poraženom sastavu, Markus Moris je zabeležio 22 poena, a Džulijus Rendl 20 poena i devet skokova.
Tim Majka Melouna ima skor 17-8, dok je Njujork sad na 6-21.

Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.