Jeremić stigao u Beograd

Izvor: B92, 01.Okt.2013, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić stigao u Beograd

Beograd -- Vuk Jeremić, kome je 16. septembra istekao jednogodišnji mandat predsednika Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, doputovao je danas iz Njujorka u Beograd.

Jeremić je u nedavnoj izjavi za RTS kazao da će biti nezavisni poslanik u Narodnoj skupštini i da će se posvetiti pitanju održivog razvoja.

On je izrazio želju da u Beogradu osnuje Institut uz podršku Univerziteta Kolumbija, koji bi, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je objasnio, bila prva akademska institucija koja bi se u našem delu sveta bavila novom, modernom razvojnom strategijom za 21. vek.

Na kraju mandata na čelu svetske organizacije, Jeremić je rekao da je bio "istinski počastvovan" što je imao priliku da "služi svetu u ime svog naroda".

Jeremića su na aerodromu dočekali novinari i foto-reporteri.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vuk Jeremić se vratio u Beograd

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Okt.2013

Vuk Jeremić, kome je 16. septembra istekao jednogodišnji mandat predsednika Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, doputovao je danas iz Njujorka u Beograd.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Jeremić se vratio u Srbiju

Izvor: RTS, 01.Okt.2013

Posle isteka jednogodišnjeg mandata na mestu predsednika Generalne skupštine UN, Vuk Jeremić doputovao danas iz Njujorka u Beograd, gde će biti nezavisni poslanik...Vuk Jeremić, kome je 16. septembra istekao jednogodišnji mandat predsednika Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, doputovao je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.