Jeftinije avio karte Alitalia za SAD i Kanadu

Izvor: gDestinacija.com, 06.Apr.2016, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeftinije avio karte Alitalia za SAD i Kanadu

U prodaji do 25. aprila su jeftinije avio karte za letove do SAD i Kanade u mreži kompanije Alitalia. Njujork (foto: Shutterstock) Kupovina je moguća preko Gdestinacije – online ili pozivom na 011 310 89 40 (svakog dana od 8.00 do 20.00). Povratne avio karte jeftinije su za putovanja do 26. juna i od 16. avgusta do 31. oktobra za letove iz Beograda preko Rima u ekonomskoj klasi. ✈ Beograd – Njujork od 475 EUR ✈ Beograd >> Pročitaj celu vest na sajtu gDestinacija.com << – Majami od 547 EUR ✈ Beograd – Los Anđeles od 619 EUR ✈ Beograd – Toronto od 570 EUR U navedene cene uračunate su sve takse osim troškova za izdavanje karte. Broj mesta je ograničen. (Gdestinacija)

Nastavak na gDestinacija.com...






Povezane vesti

Štrajk u Grčkoj - Er Srbija otkazuje 6 letova

Izvor: B92, 06.Apr.2016

Beograd -- Avio-kompanija Er Srbija je zbog štrajka kontrolora leta u Grčkoj otkazala šest polazaka te kompanije iz Beograda za Atinu i Solun, kao i povratne letove...Er Srbija je u saopštenju navela da se zbog 24-oročasovnog štrajka Sindikata državnih službenika, među kojima su i kontrolori...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta gDestinacija.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta gDestinacija.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.