James Bond sada ima dozvolu da vozi

Izvor: B92, 22.Nov.2012, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

James Bond sada ima dozvolu da vozi

Pored dozvole za ubistvo, agent 007 od sada ima i dozvolu da upravlja automobilom u SAD. Nakon polaganja testova i praktičnog dela vožnje, britanski glumac, Danijel Krejg (Daniel Craig), koji tumači ulogu najpoznatijeg tajnog agenta na svetu dobio je američku vozačku dozvolu.

Za odeljenje za izdavanje vozačkih dozvola grada Njujorka dovoljan dokaz nisu bile vozačke veštine koje je Krejg pokazao u filmovima o >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << agentu 007, upravljajući Aston Martinom, pa je britanski glumac morao da prođe kroz redovnu proceduru.

Nije pomoglo ni to što mu je za potrebe snimanja filma Zrno utehe (Quantum of Solace) specijalne časove vožnje davao Stig koji je u serijalu Top Gear zadužen za najzahtevnija testiranja automobila na pisti.

Poput ostalih stranih državljanja, nakon polaganja teorijskog dela testa, Krejg je morao da pohađa i petočasovni kurs iz bezbednosti u saobraćaju i test vožnje, kako bi dobio američku vozačku dozvolu.

Jedina beneficija odnosila se na to da je Krejg časove pohađao sam, a ne u grupi kao što je to praksa - verovatno da ne bi dekoncentrisao ostale kandidate.

Pogledajte čuvenu uvodnu scenu vožnje iz filma Zrno utehe:

Pogledajte scenu jurnjave automobilima u kojoj učestvuju svi glumci koji su tumačili lik Džejmsa Bonda.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

James Bond sada ima dozvolu da vozi

Izvor: BanjalukaLive.com, 22.Nov.2012

Pored dozvole za ubistvo, agent 007 od sada ima i dozvolu da upravlja automobilom u SAD. Nakon polaganja testova i praktičnog dijela vožnje, britanski glumac, Danijel Krejg (Daniel Craig), koji tumači ulogu najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu dobio je američku vozačku dozvolu. Za odjeljenje...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.