JEZIV ZLOČIN: Devojčica (8) preživela saobraćajku, a u sledećem trenutku je izrešetana do smrti (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Feb.2017, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIV ZLOČIN: Devojčica (8) preživela saobraćajku, a u sledećem trenutku je izrešetana do smrti (FOTO) (VIDEO)

Osmogodišnja devojčica iz Hjustona preživela je saobraćajnu nesreću, a samo nekoliko trenutaka kasnije bila je upucana iz vozila koji je udario auto u kojem se ona nalazila.

Demari Etkins nalazila s na zadnjem sedištu automobila koji je vozila njena majka Tojia Tomas, kada su se dva vozila sudarila sa njima, piše "New York Post".

Nakon udesa, ženska osoba iz jednog od automobila izvadila je pištolj i krenula >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da puca.

- Pogledala sam i pomislila da hoće da mi pomogne. Izvadila je pištolja i počela da puca. Svaki metak je pogodio zadnji deo automobila u kojem se nalazila moja devojčica - izjavila je majka Tojia čija je ćerka nastradala.

Tojia u prvim trenucima nije shvatila da je njena ćerka pogođena.

- Iznela sam je iz automobila i pomislila da spava. Postavila sam je na zemlju, a onda sam pogledala njenu jaknu i videla krvavu fleku. Podigla sam joj majicu i videla da je pogođena. Imala je prostrelnu ranu na levoj strani - dodala je neutešna majka.

Devojčica je prebačena u lokalnu bolnicu gde je i preminula.

Policija ne zna zbog čega je žena, koja se nalazi u bekstvu, pucala, ali je dodala da majka i ćerka nisu bile njena meta.

Pogledajte video:

8 yo girl killed by gunfire off the Beltway in SW Houston. Her mother is making a plea that the killer come forward @abc13houston pic.twitter.com/rSVdIlaVRW

— Marla Carter (@MarlaABC13) February 25, 2017

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Masakr na auto-putu u Hjustonu! Pucnjava nakon teške saobraćajne nesreće, devojčica (8) ubijena! (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 26.Feb.2017

Osmogodišnja devojčica DeMari Atkins ubijena je u pucnjavi nakon što je preživela saobraćajnu nesreću u subotu ujutru u Hjustonu.

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.