JEZIV PRIZOR U BOLNICI U NJUJORKU: Muškarac izvadio pištolj i POČEO DA PUCA - jedna osoba ranjena (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2022, 12:43

JEZIV PRIZOR U BOLNICI U NJUJORKU: Muškarac izvadio pištolj i POČEO DA PUCA - jedna osoba ranjena (VIDEO)

Žrtva je stajala u delu za čekanje.

Muškarac je izvadio pištolj i upucao pacijenta u hitnoj pomoći bolnice Džakobi u Njujorku u utorak popodne, zbog čega je odeljenje stavljeno u lokdaun, a incident je uhvaćen na snimku.

Na snimku se vidi kako muškarac u crnoj dukserici i sa kapuljačom na glavi vadi pištolj dok se udaljava od šaltera i trči ka čekaonici i upire ga u mušku žrtvu.

Žrtva, koja je tamo bila na lečenju zbog prethodne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povrede, snimljena je kako trči u čekaonici u potrazi za skloništem, dok napadač puca u njega.

Napadač nakon toga beži.

Prema izvorima iz policije, napadač je u bolnici bio oko 12.30 sati i tražio prijatelja koji je uhapšen i verovatno je tamo odveden na lečenje, kada je ušao u svađu sa žrtvom, koju je navodno poznavao.

EXCLUSIVE: video of a shooting right in the middle of Jacobi Hospital’s waiting room today. What we know ➡️ https://t.co/p0ibsxbN4R pic.twitter.com/EzgKRNGoIx

— Jessica Cunnington (@jesscunnington) January 25, 2022

- Razmenje su reči i pogledi, a onda je samo izvadio pištolj i počeo da puca - rekao je portparol policije.

Osumnjičeni je u 35-godišnju žrtvu pucao četiri puta, pogodivši je u podlakticu.

Žrtvi je ukazana pomoć i nije joj ugrožen život.

Policija traga za napadačem.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.