Ižvrljan „mornar koji ljubi devojku“

Izvor: Danas, 20.Feb.2019, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ižvrljan „mornar koji ljubi devojku“

Spomenik na Floridi posvećen američkom mornaru Džordžu Mendosi, koji se proslavio po fotografiji uslikanoj na kraju Drugog svetskog rata na kojoj ljubi devojku Gretu Zimer Fridmen na njujorškom Tajms skveru, vandalizovan je samo dan pre nego što je on 19. februara preminuo u 95. godini. Članak Ižvrljan „mornar koji ljubi devojku“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Dan nakon smrti mornara sa fotografije: Iscrtana statua koja slavi poljubac

Izvor: Danas, 21.Feb.2019, 09:04

Sarasota Police DepartmentPokret stigao i na Floridu, u specifičnom izdanju Dan posle smrti američkog mornara koji je uslikan na čuvenoj fotografiji kako ljubi devojku na njujorškom Tajms skveru tokom proslave kraja Drugog svetkog rata, iscrtana je statua na Floridi koja prikazuje upravo taj trenutak....

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.