Izvor: SEEcult.org, 12.Feb.2012, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba WPPh u julu u Beogradu i Novom Sadu

Izložba najboljih novinskih fotografija u 2011. godini, koje je proglasio međunarodni žiri takmičenja The World Press Photo, gostovaće u julu u Beogradu i Novom Sadu. Pobednici 55. takmičenja za nagrade WPPh proglašeni su 10. februara u Amsterdamu, a glavnu nagradu za najbolju fotografiju objavljenu u medijima tokom prošle godine dobio je španski fotograf Samuel Aranda.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Pobednici World Press Photo

Izvor: SEEcult.org, 12.Feb.2012

Najboljom novinskom fotografijom 2011. godine, u okviru tradicionalnog, 55. takmičenja World Press Photo, proglašena je fotografija španskog autora Samuela Arande koja prikazuje ženu sa ranjenim mladim rođakom u krilu, snimljena u džamiji u Jemenu koja je pretvorena u bolnicu za vreme demonstracija...

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.