Iz aviona koji je stavljen u karantin u Njujorku 10 osoba smešteno u bolnicu

Izvor: Beta, 05.Sep.2018, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz aviona koji je stavljen u karantin u Njujorku 10 osoba smešteno u bolnicu

Američki zvaničnici su saopštili da je u bolnicu smešteno 10 od oko 100 putnika i članova posade koji su se žalili na zdravstvene probleme po sletanju u Njujork iz Dubaija.Kompanija Emirejts je saopštila da je u bolnicu smešteno sedam članova posade i tri putnika aviona koji je danas stavljen u karantin na njujorškom aerodromu Džon Kenedi, prenosi Asošiejted pres.Oko 100 od 520 ljudi u tom avionu požalilo se na zdravstvene probleme, uključujući kašalj i groznicu, naveo je američki Centar za kontrolu i prevenciju zaraza.Zdravstveni radnici s maskama i u rukavicama izmerili su temperaturu putnicima na licu mesta.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

AVION U KARANTINU, PUTNICI U PANICI: Drama na aerodromu u Njujorku, uzrok MISTERIOZNE bolesti i dalje nepoznat (VIDEO)

Izvor: Kurir, 06.Sep.2018, 07:10

Video-snimci iz kabine aviona iz Emirata koji je u karantinu na aerodromu "Džon F. Kenedi" u Njujorku sa 500 putnika, prikazuju paniku među putnicima, dok je jedan od očevidaca opisao avion kao "leteću ambulantu".

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.