Instant bestseler Njujork tajmsa „Ostavi svet za sobom“ u prodaji

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 12:26

Instant bestseler Njujork tajmsa „Ostavi svet za sobom“ u prodaji

„Knjiga naše epohe.“ – The Independent

Američki pisac Ruman Alam podario nam je fantastičan roman Ostavi svet za sobom, o dve porodice koje se ne poznaju, a primorane su da zajedno provedu dugačak vikend koji je krenuo loše.

Amanda i Klej su izabrali udaljeni kutak Long Ajlanda radujući se odmoru: spokojnoj pauzi od života u Njujorku, kvalitetno provedenom vremenu sa sinom i kćerkom tinejdžerima, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i nagoveštaju lepog života u luksuznom domu koji su iznajmili za vikend. Ali neko kasno noću kuca na njihova vrata i razbija čaroliju.

Rut i Dži-Ejč, veoma uplašen stariji bračni par, tvrde da su vlasnici vile. Donose vest o tome da je iznenadni nestanak struje ispraznio čitav grad. Ipak, u ovom izolovanom kraju – bez televizije, interneta i mobilne mreže – nemoguće je proveriti njihovu verziju priče.

Da li Amanda i Klej mogu da veruju ovim strancima? Da li je vikendica, daleko od civilizacije, zaista sigurno mesto za njihovu porodicu? Dok izgleda kao da se priroda oko njih buni, tajanstveno zlo ih proganja i podriva međusobno poverenje: sada su plen koji mora da se bori da bi preživeo.

Napeti triler Ostavi svet za sobom dostupan je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Dva najbrža čitaoca koja se jave na mejl [email protected] dobiće po jedan primerak knjige.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.