Igrači sastančili – trener dobio otkaz

Izvor: B92, 10.Dec.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrači sastančili – trener dobio otkaz

Košarkaši Njujork Niksa imali su sastanak nešto pre objave da je Dejvid Fizdejl razrešen dužnosti glavnog trenera.

Pre nekoliko dana Njujok Niksi su objavili da su otpustili svog trenera Dejvida Fizdejla i da su u potrazi za njegovom zamenom, a da će Majk Miler do tada voditi ekipu.

Kako navode američki mediji (Njujork Dejli Njuz) Markus Moris je organizovao sastanak igrača Njujork Niksa, na kom nije bio dozvoljen pristup nikome ko nije košarkaš >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Njujork Niksa.

Markus Moris je govorio o timskom radu i požrtvovanosti svakog pojedinca.

"Svakog dana na treningu moramo da budemo svesni da poraz nije prihvatljiv. To nam svi govore. Na kraju dana, godine ovde igraju veoma bitnu ulogu. Svi mi ovde imamo posao koji moramo da obavimo i niko ne može da mi kaže da zbog svojih godina ne razumem ovo ili ono, u pitanju je čitav tim. Ne radi se samo o veteranima niti o mladim momcima, nego o čitavom timu", poručio je Moris.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.