Iconoclast u CK13

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Apr.2015, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Iconoclast" u CK13

U novosadskom Omladinskom centru CK13 večeras od 21 čas koncert će održati avangardni no jazz/punk duo iz Njujorka Iconoclast.

Duo čine Julie Joslyn (alt saksofon, violina, elektronika, perkusije, vokali) i Leo Ciesa (bubnjevi, perkusije, klavijatue, elektronika). Postoje od 1987. godine i do sada su izdali 10 albuma.

Duo je vremenom stvorio autentičan zvuk koji prevazilazi jasne žanrovske odrednice, kaže se u najavi.

Ulaznice za koncert staju 250 dinara.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

NS: Benefit svirka za festival "Iluzije slobode"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Apr.2015, 16:10

U novosadskom Društvenom centru večeras u 21 čas koncert će održati somborski punk sastav “P.R.S.O!” , bečejski Oi! bend “Fiskalni račun” i bugarski sastav "Bitov terror"...Koncert se organizuje u cilju prikupljanja sredstava za festival "Iluzije slobode", koji će se održati 29. i 30....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.