IZAŠAO IZ ZGRADE KROZ JEDAN OD SPOREDNIH ULAZA: Ðulijani svedočio u krivičnoj istrazi protiv Trampa! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2022, 23:45

IZAŠAO IZ ZGRADE KROZ JEDAN OD SPOREDNIH ULAZA: Ðulijani svedočio u krivičnoj istrazi protiv Trampa! (VIDEO)

Ðulijanijev advokat kaže da će bivši gradonačelnik Njujorka odbiti da odgovara na pitanja koja krše privilegiju odnosa advokata i klijenta

Rudolf-Rudi Ðulijani, nekadašnji lični advokat Donalda Trampa, svedočio je danas pred posebnom velikom porotom u okrugu Fulton u Atlanti u krivičnoj istrazi koja se sprovodi u Džordžiji o pokušajima bivšeg predsednika SAD i njegovih saradnika da ponište >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rezultate predsedničkih izbora 2020. godine.

Bivši gradonačelnik Njujorka Rudi Ðulijani (78) pojavio se pred zakonodavcima države Džordžija u decembru 2020. godine, ponavljajucći Trampove lažne teorije zavere o ukradenim glasačkim listićima i pozivajući da se ne potvrdi pobeda demokratskog kandidata za predsednika SAD Džozefa Bajdena nad republikanskim kandidatom DonaldomTrampom, podseća se u izveštaju Rojtersa.

- To je svedočenje pred velikom porotom i takva svedočenja su, koliko se sećam, tajna - odgovorio je Ðulijani izveštaču Si-En-En koji ga je zamolio da prokomentariše svoje svedocenje.

Rojters podseća da je istraga okruga Fulton počela nakon snimljenog telefonskog razgovora u januaru 2021. godine, u kojem je Tramp pozvao najvišeg državnog izbornog zvaničnika da "pronađe" dovoljno glasova kako bi promenio ishod izbora. Bivši predsednik tada je neosnovano tvrdio da je pobedio u Džordziji u predsedničkoj trci 2020. godine.

. Ðulijani je izašao iz zgrade suda kroz jedan od sporednih ulaza, javili su lokalni mediji u Atlanti.

BONUS VIDEO: Bacao bombe i provlačio se kroz rovove - Boris Džonson u nesvakidašnjem izdanju

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.