ISPLIVAO NOVI STRAVIČAN SNIMAK PADA KRANA! Neverovatno je da NIKO nije stradao (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 13:49

ISPLIVAO NOVI STRAVIČAN SNIMAK PADA KRANA! Neverovatno je da NIKO nije stradao (VIDEO)

Kamera uhvatila trenutak rušenja krana.

Dvanaest ljudi, uključujući devet civila i tri vatrogasca, svi su zadobili povrede koje nisu opasne po život nakon pada krana u Njujorku u sredu, potvrdila je Vatrogasna služba Njujorka za Si-En-En.

Svi povređeni su prevezeni u lokalne bolnice, navodi FDNI.

Jedan od vatrogasaca je imao bolove u grudima i prevezen je u oblasnu bolnicu, ali sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povrede nisu opasne po život, rekao je zamenik komesara vatrogasne službe Njujorka Džozef V. Fajfer na konferenciji za novinare. Fajfer je dodao da su neke od povreda civila zadobile građevinske radnike.

Incident se dogodio na gradilištu u 10. aveniji i 41. ulici, gde su vatrogasci reagovali na požar sa pet alarma koji je izbio pre nego što se strela krana srušila i udarila u zgradu preko puta, saopštili su gradski zvaničnici.

Požar je u međuvremenu ugašen, saopštile su ekipe na licu mesta. Zvaničnici FDNI-a su u sredu kasno ujutru koristili dronove da bi bliže pogledali kran.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.