I STEF KARI MOŽE DA JOJ POZAVIDI: Sabrina Jonesku postavila rekord u brzom šutiranju trojki (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 09:22

I STEF KARI MOŽE DA JOJ POZAVIDI: Sabrina Jonesku postavila rekord u brzom šutiranju trojki (VIDEO)

Košarkšaica Njujork Libertija promašila je samo dva šuta.

Košarkšaica Njujkork Libertija Sabrina Jonesku ostavila je bez teksta košarkašku javnost posle fantastične serije u finalu takmičenja u šutiranju trojki na Ol-staru.

Ovogodišnji ol-star vikend najjače ženske košarkaške lige na svetu održava se u Las Vegasu, a Jonesku je od početka takmičenja ušla u seriju bez kraja.

SABRINA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << IONESCU COULD NOT MISS‼️#WNBAAllStar pic.twitter.com/lEbXwvoTIp

— ESPN (@espn) July 14, 2023

Košarkašica runuskog porekla na kraju je postigal 37 poena i postavila novi rekord u brzom šutiranju trojku, a na rezultatu bi mogle da joj pozavide i neke muške kolege.

Pogledajte kako izgleda Maria, ćerka Pepa Gvardiole

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.