I ON NAS JE NAPUSTIO - sestrić potvrdio smrt glumca koga smo obožavali

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 20:19

I ON NAS JE NAPUSTIO - sestrić potvrdio smrt glumca koga smo obožavali

Napustio nas u 81. godini

Glumac Majkl Lerner umro je u subotu 8. aprila.

Lerner je rođen 22. juna 1941. godine u Njujorku i bbio je američki pozorišni, filmski i televizijski glumac.

Tužnu vest je na Instagramu objavio njegov sestrić Sem Lerner.

„Izgubili smo legendu sinoć. Teško je rečima objasniti koliko je moj ujak Majkl bio sjajan i koliko je uticao na mene. Njegove priče >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su me uvek inspirisale i učinile da se zaljubim u glumu“, napisao je Sem između ostalog.

Majkl Lerner najpoznatiji je po ulozi Džeka Lipnika u filmu braće Koen „Barton Fink“, a za ovu ulogu nominovan je za Oskara.

Na filmu i televiziji ostvario je preko 150 uloga, a neke od njih su u ostvarenjima „Godzila“, „Glee“, „Iks-men: Dani buduće prošlosti“, „Predskazanje 4: Buđenje“, „Vilenjak“, „Poštar uvek zvoni dva puta“ i drugim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.