Hoće li se Kim Kardašijan dokopati Met Gala svečanosti?

Izvor: Press, 25.Apr.2013, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće li se Kim Kardašijan dokopati Met Gala svečanosti?

Kako se prošle godine šuškalo Kim je strastveno želela da se pojavi na prestižnom njujorškom događaju, ali je to zabranila urednica Vogue-a, Ana Vintur. Ove godine, na balu zakazanom za 6. maj, Kim će izgleda ipak dobiti svoju propusnicu.
- Kanje Vest i Kim Kardašijan će zajedno doći na Met Gala u Njujorku. On nastupa, a ima pravo da povede svoju partnerku – rekao je izvor magazine Life & Style.
Prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << godine, reper je sam prisustvovao balu, što je rasplamsalo tračeve da Kim uopšte nije pozvana. Rijaliti zvezda se navodno “ne uklapa u ovaj događaj”, prema mišljenju Ane Vintur.
- Ana ne podnosi Kim. Zašto bi je onda zvala na svoj događaj? Tamo će biti sve najveće svetske zvezde, a Kim tu ne pripada – rekao je tada izvor.
U međuvremenu, proširile su se i glasine da će se Kim Kardašijan poroditi u junu, a ne u julu, kao se do sada pisalo.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.