Haos u centru Njujorka: Povređeno 10 osoba, jedna preminula! (FOTO/VIDEO)

Izvor: BKTV News, 18.Maj.2017, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u centru Njujorka: Povređeno 10 osoba, jedna preminula! (FOTO/VIDEO)

Hitna pomoć je sedmoro povređenih prevezla na nosilima u bonicu, a jedna osoba je preminula od zadobijenih povreda, preneo je Rojters.

Policija u Nujorku je saopštila da je danas došlo do "masovnog incidenta sa brojnim žrtvama", nakon što se auto na Tajms Skveru u punoj brzini zakucao u pešački prelaz i tom prilikom povredio najmanje deset osoba, a jednu usmrtio.

Times Square just went nuts. People screaming and running, the place is swarming with emergency vehicles >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << and cops. People injured. WTF pic.twitter.com/oqQFcr75Uh

Fotografije sa mesta nesreće prikazuju scene u kojima je tamno crveni automobil oboren na stranu, okružen vatrogascima. U drugom videu se vidi kako policija privodi jednog muškarca u stanicu.

Man run over by car at 42nd/7th. Others injured by vehicle on sidewalk. #attack #timessquare pic.twitter.com/onvLUEKSKY

Povređeni pešak je rekao Rojtersu kako mu je delovalo da se vozač "namerno" zaleteo pravo na njih. Prema svedocima, automobil je išao suprotnim pravcem i krenuo pravo na ivičnjak koji je bio pun pešaka.

#newyorkcity #timesquare #neveradullmoment

A post shared by @p_huddy913 on May 18, 2017 at 9:03am PDT

Policija je zatvorila raskrsnicu između 45. Ulice i Brodveja, a istraga incidenta je u toku.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.