Hant: Razgovarao sam s Lavrovim; Rusi: Nije bilo razgovora

Izvor: Večernje novosti, 27.Sep.2018, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hant: Razgovarao sam s Lavrovim; Rusi: Nije bilo razgovora

Britanski ministar spoljnih poslova Džeremi Hant izjavio je da je sa šefom ruske diplomatije Sergejem Lavrovim razgovarao na marginama zasedanja Generalne skupštine UN, ali u ruskoj delegaciji na zasedanju u Njujorku negiraju da je bilo razgovora Britanski ministar spoljnih poslova Džeremi Hant izjavio je da je sa šefom ruske diplomatije Sergejem Lavrovim razgovarao na marginama zasedanja Generalne skupštine UN, ali u ruskoj delegaciji na zasedanju u Njujorku >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << negiraju da je bilo razgovora. "Iznenađeni smo izjavom britanskog ministra spoljnih poslova da je imao sastanak s Lavrovim. Nije bilo razgovora između Lavrova i šefa britanske diplomatije", rekao je za Tas s izvor u ruskoj ambasadi.Neimenovani predstavnik ruske delegacije napomenuo je da je danas pet stalnih članica Saveta bezbednosti UN imalo radni doručak sa generalnim sekretarom svetske organizacije, tokom kojeg su zemlje razmenile mišljenja.PROČITAJTE JOŠ: Porošenko zalutao kod Lavrova, izašao posle 15 sekundi (VIDEO)"Kao i obično, britanska strana govori ono što bi želela", zaključio je on.Ranije danas, Hant je "Skaj njuzu" rekao da je sa Lavrovim imao "iskrenu razmenu stavova" na marginama Generalne skupštine UN.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Hant tvrdi da je razgovarao sam s Lavrovim, ali RUSI DEMANTUJU

Izvor: Blic, 27.Sep.2018

Britanski ministar spoljnih poslova Džeremi Hat izjavio je da je sa šefom ruske diplomatije Sergejem Lavrovim razgovarao na marginama zasedanja Generalne skupštine UN, ali u ruskoj delegaciji na zasedanju u Njujorku negiraju da je bilo razgovora.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.