Izvor: Pančevac-online.com, 21.Sep.2023, 09:37

HRABAR GOVOR PREDSEDNIKA NA GENERALNOJ SKUPŠTINI UN: Sve zapadne zemlje prekršile povelju UN VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govori na 78. zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija. – Stojim pred vama kao predstavnik slobodne i samostalne zemlje, Srbije, koja se nalazi na putu ka Evropskoj uniji, ali koja nije spremna da pogazi svoga tradicionalna prijateljstva koja je vekovima gradila. Želim da podignem glas u ime svoje zemlje, ali i u […] The post HRABAR GOVOR PREDSEDNIKA NA GENERALNOJ SKUPŠTINI UN: Sve zapadne zemlje prekršile povelju UN VIDEO appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jutarnji list: Vučić se slikao na ulicama Njujorka i poslao bizarnu poruku

Izvor: Danas, 21.Sep.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održaće danas posle 17 časova „istorijski govor” ispred Generalne skupštine UN u Njujorku, gde su se okupili visoki politički zvaničnici.

Nastavak na Danas...

VUČIĆ IZGOVORIO OVE REČI, USLEDIO APLAUZ SVIH U UN! Jasna poruka predsednika Srbije čitavom svetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2023

Predsednik Srbije drži istorijski govor na Generalnoj skupštini UN..Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobio je aplauz govoreći na sednici Generalne skupštine UN kada je govorio o principima...- Principi se ne menjaju od jedne okolnosti do druge, principi se ne primenjuju samo za snažne, već...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

PREDSEDNIK SA LAJČAKOM: Vučić u NJujorku razgovarao sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2023

Nakon što je danas održao istorijski govor u Generlanoj skupštini UN, usledio je niz sastanaka...Predsednik Aleksandar Vučić boravi u Sjedinjenim Američkim Državama do 22. septembra, a u okviru posete najznačiji je bilo njegovo obraćanje u GS UN-a, koje je na mnoge ostavilo snažan utisak...Објава...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.