HOT: Ovo su mejkap trendovi za jesen 2016!

Izvor: Savršena.com, 18.Sep.2016, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOT: Ovo su mejkap trendovi za jesen 2016!

(foto: Instagram/marahoffman)

Ako imate bilo kakvu dilemu šta je to u trendu nećete pogrešiti ako bacite oko na njujoršku nedelju mode, a osim odevnih komada sa potpisima slavnih dizajnera, možete pokupiti i poneki trik kada je šminka u pitanju.
Sudeći prema onome što smo mogli da vidimo na jednom od najprestižnijih modnih događaja na svetu, ove godine bi trebalo da iskoristite kreon umesto senke za oči. Sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << druge strane, pojedini dizajneri predlažu punu liniju, iscrtanu takođe kreonom, u samom preklopu kapaka, dok se ostatak ovog područja blenduje senkama.
Što se ruževa tiče u trendu su tamni, mat ruževi, a naročito crveni u boji vina.
Kada su senke u pitanju, preovladava bronza i boja starog zlata.
Dodatni savet: linija u korenu trepavica je must have ove sezone!
Izvor: ekskluziva.ba

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.