Izvor: Njuz.net, 26.Avg.2017, 01:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HBO najavio da će sledeća epizoda Igre prestola procureti tek za sedam dana

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeNJUJORK, 17. avgust 2017, (Njuz) – Čelnici produkcijske kuće HBO saopštili su danas da će sledeća epizoda sedme sezone “Igre prestola” procureti tek za nedelju dana. Oni su zamolili fanove serije za strpljenje jer, kako kažu, dinamika curenja epizoda je ustanovljena nekoliko meseci pre početka sezone i neće se menjati.
– Raspored pojavljivanja epizoda na internetu je utvrđen još u februaru ove godine i to je nešto što se neće menjati. Tada smo odredili koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << ćemo epizode pustiti pre premijere na televiziji i koja će biti obrazloženja za to što su procurele. Razumem sve gledaoce, ali apelujem na njih da i oni razumeju nas jer bismo, ako pustimo da epizode procure mimo očekivanih termina, ispali neozbiljni – izjavio je za Njuz Dejvid Beniof, izvršni producent “Igre prestola”.
– Mi u HBO-u veoma vodimo računa o tome kada ćemo biti žrtve hakerskog napada i šta će se nakon njega pojaviti na internetu jer na taj način želimo da zaštitimo i gledaoce koji naše serije gledaju isključivo na TV-u. Zbog toga imamo plan da po jednoj sezoni ne možemo da imamo više od tri neplanirana curenja epizoda – objasnio Beniof.
On je za kraj dodao kako jedva čeka da sedma epizoda procuri jer je nestrpljiv da sa ljudima koji prate “Igru prestola” prokomentariše smrt jednog od glavnih likova serijala.
– Ne smem da vam kažem da je u pitanju Tirion, da ne bih spojlovao seriju – rekao je izvršni producent “Igre prestola”.
Soko Sokolović

Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.