Glumica u drugačijem izdanju: Briga je šta drugi misle FOTO

Izvor: B92, 28.Okt.2019, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica u drugačijem izdanju: Briga je šta drugi misle FOTO

Glumica Kejti Holms prepoznatljiva je po svom jednistvenom stilu oblačenja, nekonvencionalnom i drugačijem od svakodnevnog.

Dosledna sebi, prošetala je ulicama Njujorka, a za dnevnu varijantu glumica je izabrala krajnje neobičnu košulju.

Belu košulju sa puf rukavima, ispod koje je nosila belu rolku, Kejti je ukombinovala sa modernim dubokim, svetlo plavim farmerkama pocepanim na kolenima.

Odevnu kombinaciju je upotpunila crnim cipelama sa tankom, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << visokom štiklom. Od modnih dodataka Kejti je nosila veliku crnu torbu i velike crne naočare za sunce.

Mnogi su komentarisali kako se ova košulja ne slaže sa ovakvim farmerkama, ali glumicu je izgleda baš briga za komentare drugih.

Iako je model košulje lep i drugačiji, veliki broj žena je ne bi nosio, već bi odabrale klasičnu belu košulju.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.