Glumica izazvala pometnju na ulici: Haljina joj istakla grudi i obline FOTO

Izvor: B92, 11.Okt.2019, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica izazvala pometnju na ulici: Haljina joj istakla grudi i obline FOTO

Poznata indijska glumica i supruga 27-godišnjeg muzičara Nika Džonasa, Prijanka Čopra (37), oduševila je prolaznike Njujorka kada je nedavno izašla iz jednog hotela u zavodljivoj haljini.

Lepa Prijanka je obukla cvetnu midi haljinu koja je istakla njenu savršenu figuru, ali i obline, pa je malo ko ostao ravnodušan videvšu ovu lepoticu.

I to nije sve kada je ovaj model haljine u pitanju. Neobičan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izrez sa prednje strane, u prvi plan je stavio glumičine grudi, pa je njen dekolte izazivao pažnju i poglede prolaznika.

Inače, glumica je ovih dana zauzeta promovisanjem svog novog filma "The Sky Is Pink", što označava njezin povratak u Bolivud nakon trogodišnje pauze.

"Ovo je vrlo poseban film zasnovan na posebnoj životnoj priči koja se zaista dogodila, i to u neverovatnim okolnostima. Osećam da nam, u ovom ciničnom svetu u kojem živimo, ovaj film pokazuje šta sve možemo da učinimo kada imamo porodicu i njenu podršku", izjavila je Prijanka u intervjuu za "Vogue".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.