Izvor: B92, 01.Dec.2019, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumci popularne serije na okupu: "Naletela sam na neke prijatelje u Njujorku" FOTO

Devedesetih godina mnogi su pratili američku seriju Melrouz Plejs (Melrose Place), a glumica Dafne Zuniga probudila je nostalgiju fanovima objavivši fotografiju s ekipom serije čak 20 godina nakon što se završilo emitovanje iste.

"Naletela sam na neke prijatelje u Njujorku", napisala je glumica ispod fotografije i u hešteg (hashtag) dodala "zauvek prijatelji".

Na fotografiji pored Dafne (Džo) i Džosi Biset (Džejn), Lora Lejton (Sidni), Doug Savant (Matt), >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Endru Šu (Bili) i Kortni Torn Smit (Alison).

"Volim, volim, volim", "Presrećan sam što vas vidim zajedno", "Ovo je odlično, obožavao sam tu seriju", "Okupljate se ponovo?", bili su samo neki od komentara.

Serija se emitovala od 1992. do 1999. godine, a pratila je drame mlade ekipe koja je živela u kompleksu stanova "Melrose Place" u Holivudu.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.