Glumački svet je više i ne pamti: Najlepša glumica devedesetih danas je neprepoznatljiva FOTO

Izvor: B92, 03.Maj.2023, 08:49

Glumački svet je više i ne pamti: Najlepša glumica devedesetih danas je neprepoznatljiva FOTO

Jedna od najlepših holivudskih glumica devedesetih Meg Rajan nedavno je slikana u sasvim običnoj šetnji Njujorkom, a pažnju fotografa privuklo je njeno lice nakon mnogobrojnih estetskih operacija.

Danas ova 61-godišnja glumica izgleda skoro neprepoznatljivo, a bila je omiljeno lice romantičnih komedija tokom osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka.

Glumila je u kultnim filmovima, kao što su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Kad je Hari sreo Sali", "Imaš poruku", "Romansa u Sijetlu". Međutim, u poslednjih nekoliko godina nije ostvarila značajne filmske uloge, te je glumački svet više i ne pamti.

Pažnju javnosti danas privlači neprepoznatljivim fizičkim izgledom, a njena lepota devedesetih se primećuje samo u tragovima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.