Glas Amerike: Vučić u privatnoj poseti SAD, diplomatska misija Srbije nije u kontaktu s njim

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Mar.2018, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glas Amerike: Vučić u privatnoj poseti SAD, diplomatska misija Srbije nije u kontaktu s njim

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u privatnoj poseti Njujorku sa ćerkom, nezvanično saznaje Glas Amerike.

Diplomatska misija Srbije u Njujorku nema veze s Vučićevom posetom SAD niti je u kontaktu s njim tim povodom, objavljeno je na portalu Glasa Amerike.

Vučić je potvrdio na Tviteru da je u SAD, a to putovanje nije bilo najavljeno.

Vučić je to putovnje potvrdio u odgovoru na poruku lidera Narodne stranke i bivšeg šefa diplomatije >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i predsednika Generalne skupštine UN Vuka Jeremića.

Kako je prenela Narodna stranka, Jeremić je na sarajevskoj televiziji "Fejs" kazao u nedelju da je "Vučić u utorak bio u Parizu na tajnoj večeri s Hašimom Tačijem, a u nedelju je privatno otputovao u Njujork, o čemu javnost u Srbiji nije obaveštena. S Haradinajem takođe pregovara preko bliskog posrednika iz svog okruženja".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.