GOLUB INFLUENSER: Devojka ga pronašla u kontejneru, a sada je glavna NJUJORŠKA FACA i prate ga milioni

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 22:49

GOLUB INFLUENSER: Devojka ga pronašla u kontejneru, a sada je glavna NJUJORŠKA FACA i prate ga milioni

Ako ste mislili da je ovo scenario za neki film, prevarili ste se.

"On je super društven i opušten, tako da nas nikada nisu izbacili iz nekog restorana ili kafića."

Ovako Ebi Džerdin (26) opisuje svog ljubimca - goluba Pidža. On živi na visokoj nozi, a vrlo je popularan na društvenim mrežama, gde ga prate milioni ljudi.

Devojka je spasila goluba sigurne smrti u maju 2023. godine i od tada su nerazdvojni.

- Našla sam ga u kontejneru, u nekom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smeću. Bio je beba, nije mogao da leti i nije trebalo da napusti gnezdo - objasnila je programerka iz Bruklina.

Ebi je goluba prvo odnela u “Wild Bird Fund”, organizaciju za brigu o životinjama, a nakon toga odlučila da ga zadrži kao ljubimca, prenosi New York Post.

- Nikada nisam imala pticu kao kućnog ljubimca, a kamoli goluba. Ipak, znala sam da ga mogu pripitomiti. To je moja beba. Kupam ga, hranim, čak i treniran da ide u toalet - ističe devojka.

- Ako izlazim na piće ili večeru, samo ga stavim u kožnu torbu i krećemo - kazala je.

Nesvakidašnji dvojac možete videti u Njujorku, u poznatim lokalima, ili na privatnim žurkama. Golub Pidž je vrlo druželjubiv, o čemu svedoče brojni snimci na Tiktoku.

Srbija Danas/Društvene mreže/Preneo A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.