Forest Vitaker greškom optužen za krađu

Izvor: B92, 17.Feb.2013, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Forest Vitaker greškom optužen za krađu

Glumac Forest Vitaker greškom je optužen da je krao namirnice iz jedne prodavnice u Njujorku.

Trgovac je zaprepastio Vitakera (51) kada je počeo da viče na njega i optužuje ga da je pokrao nekoliko stvari iz radnje i pretresao ga, a kada nije ništa našao, glumac mu je objasnio da ima dovoljno novca i da ne mora da krade hranu, prenose američki mediji.

Vitaker nije zvao policiju na molbu zaposlenog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je bio u strahu da ne izgubi posao.

On je samo zamolio da ubuduće prodavnica promeni svoj odnos prema kupcima, rekao je portparol ovog glumca koji je dobio Oskara, Zlatni globus i nagradu Udruženja glumaca za film ''Poslednji kralj Škotske''.

Karijeru je počeo 1982. godine u hitu za tinejdžere "Fast Times at Ridgemont High", a nastavio je igrajći u filmovima "Boja novca, "Vod", "Dobro jutro, Vijetname"...

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Forest Vitaker greškom optužen za krađu

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Feb.2013

NjUJORK - Glumac Forest Vitaker greškom je optužen da je krao namirnice iz jedne prodavnice u Njujorku.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.