Forbsove liste: Adam Sendler (VIDEO)

Izvor: S media, 26.Avg.2011, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Forbsove liste: Adam Sendler (VIDEO)

Iako svi znamo da je Adam Sendler filmski glumac pored toga je i muzičar, pevač i filmski producent.

* Godine: 44

* Veliki prodor: Saturday Night Live, 1994

* Rodni grad: Bruklin

* Obrazovanje: BA/BS, Njujorški univerzitet

* Bračni status: Oženjen

* Deca: 2

Još u osnovnoj školi je shvatio da ima smisla za humor. Unapredio je talenat na Njujorškom univerzitetu glumeći redovno po klubovima >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i školskim kampovima.

Nemci idu u institut za humor da bi pojačali rad

1988. završava fakultet. Otkrio ga je Denis Miler koji ga je gledao na nastupu u Los Anđelesu. Miler ga preporučuje za film Saturday Night Live. Za ovaj film Adam je angažovan kao pisac.

Iako njegovi rani filmovi nisu dobili dobru ocenu kritike poslednji su prošli mnogo bolje.

Kritičar Robert Ebert je nakon filma P u n c h-Drunk Love (2002) zaključio da je Adamov talenat protraćen na ostvarenja sa jadnim scenarijima i nerazvijenim karakterima likova.

Forbsove liste: Alis Volton (VIDEO)

Čini se da to Adama ne dotiče nimalo. A i kako bi? On je jedan od najplaćenijih holivudskih glumaca. Poslednji primer-film Grown Ups je na 10. mestu od ukupno 100 ponuđenih na listi filmova ali je doneo 271 milion dolara zarade.

Zanimljivost

Restoran "Ukus Italije" u Pibodiju u Masačusetsu bio je zadužen za keteringu tokom snimanja novog filma sa Sandlerom, i restoran je dostavio hranu za tri dana na setu. Uprava je tvrdila da je Sandler nekoliko puta svraćao u restoran, i da nije ostavio ni cent iako je napravio račun od ukupno 2.500 dolara. Zato je u izlogu restorana osvanuo natpis "Adam Sandler je jeo ovde i nije platio", koji je privukao masu radoznalaca.

Forbsove liste: Stiv Balmer (VIDEO)

Slavni glumac je ove godine dobio zvezdu na Bulevaru slavnih.

Otkrivanje zvezde, propratile su stotine njegovih obožavaoca i predstavnika medija.



- Ovo je velika stvar i zaista sam počastvovan. Ne mogu da verujem, da se ovo događa meni"
, izjavio je glumac dok je sa ćerkama pozirao fotografima.

U videu ispod možete videti i čuti kakav je muzičar.

(M.M.)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.