„Fly Fly Travel“: Pomoći ćemo razvoj linije Er Srbije za Njujork; PKS: Beograd postaje hab za avio-saobraćaj

Izvor: TangoSix.rs, 09.Maj.2016, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Fly Fly Travel“: Pomoći ćemo razvoj linije Er Srbije za Njujork; PKS: Beograd postaje hab za avio-saobraćaj

Prilikom otvaranja svoje poslovnice u Beču, turistička agencija „Fly Fly Travel“ najavila je da će „pomoći razvoj linije Er Srbije (Air Serbia) za Njujork“.
– Pratimo našeg nacionalnog avio-prevoznika. Potrudićemo se da pomognemo razvoj linije za Njujork iz Srbije, ali i iz regiona.  Već se trudimo da iz Austrije napravimo jako dobru promociju i da ljudi, koji odavde zapravo imaju direktan let, lete našim nacionalnim avio-prevoznikom jer mislim da može >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << da ponudi jako kvalitetnu uslugu koja je bolja u odnosu na ostale avio-kompanije u Evropi – izjavio je Igor Vujović Nađ, predsednik kompanije „Fly Fly Travel“.
Osim Er Srbije, agencija će na austrijskom tržištu podržati i kompanije „Montenegro Airlines“, „Adria“, „Croatia Airlines“, „Turkish Airlines“, „Pegasus“, „Swiss“, „Austrian“, „Lufthansa“.
Poslovnicu otvorio predsednik Privredne komore Srbije / Foto: Dina ĐorđevićOtvaranju treće „Fly Fly Travel“ poslovnice u Evropskoj uniji prisustvovao je i predsednik Privredne komore Srbije (PKS), Marko Čadež. On jesimbolično, prodao i prvu kartu u poslovnici ove agencije na međunarodnom aerodromu u Beču.
– Mi kao Privredna komora od početka sarađujemo sa kompanijom „Fly Fly Travel“. Pomažemo se i pokušavamo da im budemo pri ruci šta god da im treba – izlazak na nova tržišta, povezivanje sa partnerima. Posle Slovenije i Hrvatske, poslovnica u Beču posebno je važna jer je ovde konkurencija velika.
Predstavništvo je počelo sa radom nekoliko dana pre ovog otvaranja i interesovanje je veliko, ne samo za Srbiju nego i za ponudu Er Srbije. To pokazuje da Beograd postaje hab za avio-saobraćaj u celoj jugoistočnoj Evropi i centar preko koga se putuje – izjavio je Čadež.
„Fly Fly Travel“ svoje poslovnice ima i u Srbiji, Crnoj Gori, Turskoj, Bosni i Hercegovini.
– Mi smo se nedavno umrežili u svetsku organizaciju ATPI sa sedištem u Amsterdamu. Postali smo njihova franšiza za šest zemalja – bivše jugoslovenske zemlje i Austriju. To funkcioniše od prvog aprila. Reč je o novom softverskom sistemu koji omogućava kvalitetnu pretragu svetskog umrežavanja gde mi u svakom trenutku možemo da pronađemo najjeftinij kartu u svetu za određenu destinaciju – objasnio je Igor Vujović Nađ za Tango Six.
The post „Fly Fly Travel“: Pomoći ćemo razvoj linije Er Srbije za Njujork; PKS: Beograd postaje hab za avio-saobraćaj appeared first on Tango Six.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.