Filmovi Sare Poli, Džuli Delpi na festivalu Trajbeka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Mar.2012, 02:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filmovi Sare Poli, Džuli Delpi na festivalu Trajbeka

NJUJORK -

Filmovi Sare Poli, Džuli Depli i Majkla Vinterbotoma biće u selekciji ovogodišnjeg Trajbeka filmskog festivala.

Film Džuli Delpi "2 Days in New York" (Dva dana u Njujorku) nastavak je njenog ostvarenja "2 Days in Paris" (Dva dana u Parizu) i u ovoj komediji Delpi i Kris Rok glume njujorški >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << par kome dolazi porodica iz Pariza.

Film Sare Poli "Take This Waltz" (Igraj ovaj valcer) je drugi film kanadske glumice i rediteljke. U filmu Mišel Vilijams i Set Rogen glume bračni par koji je na ivici prevare.



Vinterbotomov film "Trishna" je adaptacija romana Tomasa Hardija "Tesa od D' Ubervila". U filmu glavnu ulogu tumači Frida Pinto, prenose agencije.



Reditelji Marjdan Satrapi i Vinsent Parono predstaviće svoj film "Piletina sa šljivama", u kome Metju Amalrik glumi violinistu u Teheranu 1950-ih i koji je publika u Srbiji mogla da vidi na Kustendorfu.

Na festivalu, koji će trajati od 18. do 29. aprila, naći će se i filmovi Salme Hajek, Megi Džilenhal, Džesija Ajsenberga, ali i zanimljiv izbor dokumentaraca sa temama od predsednika Ronalda Regana do rok benda "Kvin".

Festival, 11. po redu, otvoriće film "The Five-Year Engagement", komedija sa Džejsonom Sigelom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.