Film: Lepa katastrofa – u domaćim bioskopima!

Izvor: Piplmetar.rs, 14.Apr.2023, 08:30

Film: Lepa katastrofa – u domaćim bioskopima!

Seksi romantična priča stigla je u bioskope koja će oduševiti sve ljubitelje filmova Pedeset nijansi sive i Posle svega. Reč je o filmuDivna ruševina(Beautiful Disaster) koji donosi uzbudljivu mešavinu žanrova i iznenađenja – kombinujući romansu, senzualnu komediju, akciju i napetost sa modernim obrtom. Zasnovan je na romanu američkog pisca Džejmija Megvajara, koji se još 2012. našao na listi bestselera Njujork >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << tajmsa.

Brucoš Abi Abernati stiže na koledž željan novog početka. Uprkos svojoj konzervativnoj spoljašnjosti, Abi krije mračnu prošlost – ona ​​je čudo od pokera koje je njen neodgovorni otac Mik često uvlačio u mutne poslove.
Jednog noćnog izlaza sa svojim najboljim prijateljem Amerikom i njenim dečkom Šeplijem, Abi upoznaje Trevisa „Besnog psa“ Medoksa, buntovnog studenta poznatog po dve stvari i zavođenog boksa.
Čini se da je Travis upravo ona vrsta momka koje Abi želi da izbegne i obećava da će se držati poda. Međutim, nakon što su se Abi i Travis opkladili i kao rezultat toga uselili zajedno na mesec dana, držanje na udaljenosti više nije bilo opcija.
Što više Abi poznaje Travisa, shvata da on živi po kodeksu časti i da nije baš loš dečko kakav se predstavlja. Što više Trevis poznaje Abi, shvata da je ona još pametnija i komplikovanja nego što je mislio. Oni pokušavaju da se odupru vlasti jednog drugog, a njihovo prijateljstvo ide ka nečemu što će razotkriti Abinu prošlost i naterati ih da se suoče sa svojim pravim osećanjima.
U režiji Rodžera Kumblea, film Vonderful Doom nudi savremeni i iznenađujući pogled na staro pitanje: Mogu li muškarci i žene biti prijatelji i ne dozvoliti da ljubav postane na put?
Glavne uloge su povereneVirdžiniji GardneriZa Dilana Sprousa.


Detaljnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.