Film: Beautiful Disaster – u domaćim bioskopima!

Izvor: ItRešenja.com, 13.Apr.2023, 00:39

Film: Beautiful Disaster – u domaćim bioskopima!

U bioskope je stigla seksi romantična priča koja će oduševiti sve ljubitelje filmova Pedeset nijansi sive i Posle svega. Reč je o filmu Divna propast (Beautiful Disaster) koja donosi uzbudljivu mešavinu žanrova i iznenađenja – spaja romantiku, senzualnu komediju, akciju i neizvesnost s modernim prizvukom. Temelji se na romanu američke autorke Džejmi Megvajer, koji se na popisu najprodavanijih knjiga New York >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << Timesa našao još 2012. godine.

Brucoškinja Abi Abernati stiže na koledž željna novog početka. Uprkos svom konzervativnom izgledu, Abi skriva mračnu prošlost – ona je pokeraško čudo od deteta koju je njen neodgovorni otac Mik često uvlačio u mutne poslove.

Jedne večeri u izlasku sa svojom najboljom prijateljicom Amerikom i njenim dečkom Šeplijem, Abi upoznaje Travisa “Mad Doga” Madoksa, buntovnog studenta koji je poznat po dve stvari: boksu i zavođenju žena.

Čini se da je Travis upravo tip kakvog Abi želi da izbegne i obećava da će se držati podalje. Međutim, nakon što su se Abi i Travis kladili i zbog toga uselili zajedno na mesec dana, držanje udaljenosti više nije bila opcija.

Što više Abi upoznaje Travisa, shvata da živi prema kodeksu časti i da nije baš zločesti dečko kakvim se predstavlja. Što više Travis upoznaje Abi, shvata da je još pametnija i komplikovanija nego što je mislio. Pokušavaju da se odupru međusobnoj privlačnosti, a njihovo prijateljstvo ide prema nečemu što će razotkriti Abinu prošlost i naterati ih da se suoče sa svojim istinskim osećanjima.

U režiji Rodžera Kumbla film Divna propast koja nudi savremeni i iznenađujući osvrt na prastaro pitanje: Mogu li muškarci i žene biti prijatelji i ne dopustiti da im ljubav stane na put?

Glavne uloge poverene su Virdžiniji Gardner i Dilanu Sprouseu.

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.