Festival patika u SAD

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Dec.2019, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival patika u SAD

Ako ste gledali seriju "Seks i grad" verovatno se sećate hobija ili, možda je bolje reći, fetiša koji je glavna protagonistkinja, Keri Bredšo imala – skupljanje cipela. Nekima to može delovati čudno, ali biti kolekcionar nije nimalo neobična stvar, a sličnih njoj ima mnogo muškaraca s tim što, kod njih, uglavnom nisu u pitanju štikle, već patike.

Zaljubljenici u tu vrstu obuće i ove godine okupili su se na nečemu što se zove Sniker Kon ili festival patika, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je, posle Njujorka, Vašingtona, Čikaga, Los Anđelesa i Majamija, održan i u Anahajmu, u američkoj državi Kaliforniji.


Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.