(FOTO) POLJAKINJE IZGUBLJENE U BEOGRADU: Kod Brankovog mosta stopiraju prevoz za Njujork

Izvor: Kurir, 20.Sep.2015, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) POLJAKINJE IZGUBLJENE U BEOGRADU: Kod Brankovog mosta stopiraju prevoz za Njujork

Dve drugarice su iz Poljske krenule za Njujork, sada su u Beogradu odakle žele da nastave put auto-stopom

Dve devojke iz Poljske danas su u Karađorđevoj ulici stopirale automobile kako bi ih neko povezao do, ni manje ni više nego Njujorka.

Njih dve je uslikao čitalac Kurira, koji je bio veoma iznenađen destinacijom na koje su se uputile Poljakinje, ali još više lokacijom na kojoj "love" prevoz. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

"Vozeći bicikl, prolazio sam kraj beogradskog pristaništa na Savi. Pažnju su mi privukle dve devojke, koje su stopirale u Karađordjevoj ulici u blizini Brankovog mosta. Iznenadila  me je njihova odluka da stopirju na sasvim pogrešnom mestu, a pravo iznenađenje  je usledilo kada sam u njihovim rukama video parče kartona, na kojem je bilo ispisano NEW YORK CITY. Stvarno su krenule u Njujork, ali sudeći po njihovoj trenutnoj lokaciji, najverovatnije ih čeka veoma dug i neizvestan put, do krajnjeg cilja", kaže čitalac Kurira Miroslav Nikolić.

(Z. T. D.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.