Izvor: Blic, 18.Avg.2023, 09:40

Od najvećeg kineskog investitora do prosjačkog štapa! "Evergrande" je podneo zvaničan zahtev za bankrot: Kinesko tržište nekretnina na ivici

Kineska kompanija "Evergrande grup" podnela je zahtev za bankrot u Njujorku, u sklopu jednog od najvećih restrukturiranja duga koje je svet do sada video. Nekada najbolji prodavac nekretnina, Evergrande je nakon kraha likvidnosti pre dve godine postao simbol jedne od najgorih kriza na tržištu nekretnina u Kini, koje čini ugrubo oko četvrtinu njihove ekonomije.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Evergrande" podneo zvaničan zahtev za bankrot

Izvor: Kamatica.com, 18.Avg.2023

Kineska kompanija "Evergrande grup" podnela je zahtev za bankrot u Njujorku, u sklopu jednog od najvećih restrukturiranja duga koje je svet do sada video..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.