Er Srbijin avion privremeno neće leteti do Njujorka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Sep.2019, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Er Srbijin avion privremeno neće leteti do Njujorka

Er Srbija je najavila da njen avion erbas A330 (YU-ARA), koji leti na liniji Beograd - Njujork - Beograd, neće biti u saobraćaju od 24. septembra do 6. oktobra zbog redovnog tehničkog održavanja.

Zbog toga će putnici sa četiri leta, sa linije Beograd - Njujork - Beograd, biti prebačeni na letove drugih kompanija ili će im biti ponuđen povraćaj novca, saopštila je Er Srbija.

Nacionalni avioprevoznik >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << navodi da uvek planira redovno tehničko održavanje na početku niske sezone, kada je u mreži manja potražnja i broj putnika.

Tehnički pregled radi se na dve godine u skladu sa industrijskim standardima i za njega su bila ponuđena dva termina.

Er Srbija se odlučila za period u kojem letelica ima manji broj letova i najmanji broj putnika na koje će te promene uticati.

Kako je navedeno, putnici su obavešteni o promenama, a za sve dodatne informacije na raspolaganju im je Kontakt centar kompanije (011 311 21 23 ili 0800 111 528).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.