Izvor: TangoSix.rs, 29.Mar.2017, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Er Srbiji uručena ATW nagrada

Kompaniji Er Srbija (Air Serbia) dodeljeno je priznanje „Airline Market Leader“ časopisa „Air Transport World“ – ATW u Njujorku. Nagrada je dodeljena za dostignuća Er Srbije od pokretanja kompanije 2013. godine zaključno sa junom 2016. godine i uvođenjem prekookeanskih letova za Njujork, saopštio je srpski nacionalni avio-prevoznik.
– Vizija Er Srbije je bila da se osnuje avio-kompanija koja je oličenje modernog >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << duha svoje zemlje i iskustva putovanja. To uključuje uslugu bežičnog interneta „Wi-Fly“, sistem zabave „Elevate Play“ kao i uslugu brige o deci „Sky Au Pair“. – izjavio je Karen Voker, glavna urednica ATW-a i dodao:
– Ove inovacije i pokretanje direktnih letova za Njujork prošle godine učinili su Er Srbiju logičnim dobitnikom nagrade za Lidera na tržištu avio-kompanija koju dodeljuje ATW. –
Nagradu je uručena Danetu Kondiću, generalnom direktoru Er Srbije.
– Kada smo osnovali Er Srbiju, naš cilj je bio da budemo vodeća avio-kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osvajanje ove nagrade koju dodeljuje ATW pokazuje koliko smo napredovali u ostvarivanju tog cilja. Fokusiranjem na pružanje najboljih proizvoda i usluga u klasi, a inspirisano srpskim gostoprimstvom, brzo smo pokazali da je Er Srbija avio-kompanija koja se razlikuje od ostalih. Još više sam ponosan na naš tim zbog činjenice da smo prva avio-kompanija u regionu koja je dobila takvo svetsko priznanje. – naveo je Kondić.
Siniša Mali, gradonačelnik Beograda i predsednik Nadzornog odbora Er Srbije naveo je da je srpski nacionalni avio-prevoznik ispunio ciljeve i postigao više od toga:
– Kompanija niže uspeh za uspehom, tako da u njenu budućnost gledamo sa pouzdanjem. –
Džejms Hogan, generalni direktor „Etihad Airways Partners“ (EAP) grupacije izjavio je da je ova nagrada jasan primer prednosti članstva u sistemu EAP-a, saopštila je Er Srbija.
ATW je osnovan 1974. godine i predstavlja ugledni medijski brend u službi svetske mreže avio-prevoznika i komercijalnih proizvođača opreme za avio-industriju. Urednici ovog časopisa poznati su po svom izveštavanju o avio-industriji i detaljnim tekstovima o trendovima u vazduhoplovstvu, a bili su nominovani i za nagrade u vazduhoplovnom novinarstvu, saopštila je Er Srbija.
Pretplatite se na nedeljni pregled vesti Tango Six portala. Svakog petka u vašem inboxu. * indicates required
Email Address *


First Name *


Last Name *


Occupation

Company













The post Er Srbiji uručena ATW nagrada appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Povezane vesti

Er Srbija - lider na tržištu 2017. po izboru ATW

Izvor: B92, 29.Mar.2017

Beograd -- Kompanija Er Srbija saopštila je da joj je časopis Er transport vorld (Air Transport World - ATW) dodelio priznanje Lider na tržištu avio-kompanija za 2017...Nacionalnoj avio-kompaniji Srbije nagrada je dodeljena u Njujorku za dobre poslovne rezultate od početka rada, 2013. do juna 2016....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.