Er Srbija dogodine u Njujorku

Izvor: Vesti-online.com, 28.Okt.2013, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Er Srbija dogodine u Njujorku

Aviokompanija Er Srbija planira pokretanje dugolinijskog saobraćaja najkasnije do 2016. godine, potvrdio je predsednik uprave Etihada Džejms Hogan. Kako je najavljeno, do tada bi trebalo da se uspostave direktni letovi između Čikaga, odnosno Toronta i Beograda. Razume se, za takve operacije neophodno bi bilo da se obezbede i širokotrupni avioni i Hogan najavljuje da će flota biti pojačana avionima erbasa A330.

Međutim, još jedna prepreka je zasad na putu Er Srbiji, a to >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je takozvana kategorija 1 koju američke vazduhoplovne vlasti (FAA) dodeljuju kompanijama koje žele da lete u tu državu. Lane su Jat, kao i Direktorat za civilno vazduhoplovstvo, odnosno aerodrom "Nikola Tesla", prošli kroz opsežnu reviziju FAA i sada se samo čeka administrativna odluka ministarstva saobraćaja u Vašingtonu.

 

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU DNEVNOG LISTA "VESTI"
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.