Elton Džon opet tata

Izvor: Glas javnosti, 11.Jan.2013, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elton Džon opet tata

NJUJORK - Elton Džon i njegov partner Dejvid Furniš postali su roditelji po drugi put.

Britanski muzičar i njegov supružnik dobili su svoje drugo dete koje je rođeno pomoću surogat majke iz Kalifornije, čiji se identitet drži u strogoj tajnosti.

Par već ima sina Zakarija, rođenog od iste surogat majke 25. decembra 2010. Zasad se ništa ne zna o bebi, mada su mediji prošlog meseca pisali da je reč o dečaku.

Očekuje se da Elton Džon i Dejvid Furniš >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << predstave svoje drugo dete na stranicama časopisa "US Weekly", kao što su to učinili i za malog Zakarija 2010.

Ostaje da se vidi da li će pop pevačica Ledi Gaga, poznata kao vatreni aktivista za prava homoseksualaca, biti kuma i novorođenoj bebi kao što je to bila i Zakariju.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Elton Džon demantovao da je dobio drugo dete

Izvor: Press, 11.Jan.2013

Muzičar Elton Džon demantovao je natpise medija da su on i njegov partner Dejvid Furniš dobili drugo dete

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.