EXIT: Erika Badu

Izvor: NaDlanu.com, 26.Apr.2012, 01:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EXIT: Erika Badu

Američka soul pevačica Erika Badu nastupiće na glavnoj bini ovogodišnjeg Egzit festivala u subotu 14. jula, najavili su organizatori na zvaničnom sajtu festivala.

Erika Badu, koja će nastupati trećeg festivalskog dana, u karijeri je osvojila četiri Gremi nagrade a prepoznatljiva je po svom muzičkom stilu u kojem kombinuje afričke ritmove i američki bluz, džez i fank.Organizatori su najavili da će zvezde glavne bine ove godine biti i njujorški sastav "Hercules And >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Love Affair" koji će nastupiti dan ranije, u petak 13. jula. Sastav Herkules end lav afer muzički je projekat koji predvodi di - džej Endi Butler, a tokom njihovog nastupa publika će imati prilike da čuje spoj starog disko i modernog elektronskog zvuka u hitovima kao što su "Blind" i "You Belong".Na "Fusion" bini, pored već najavljen "The Toy Dolls" i benda "Little Dragon", nastupiće i britanski sastav "Citizens" čiji će album prvenac, pod nazivom "Here We Are", biti objavljen u maju ove godine.Beta
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.