Izvor: Blic, 05.Apr.2023, 00:40

"EVANOVO ZDRAVLJE JE DOBRO, ZAHVALAN JE NA PODRŠCI" Hapšenje američkog novinara u Rusiji, oglasila se urednica "Volstrit džurnala"

Novinar Volstrit džurnala Evan Gerškovič, koji je prošle nedelje uhapšen u Rusiji pod optužbom za špijunažu, sastao se sa svojim advokatima, rekla je danas glavna urednica Ema Taker u poruci zaposlenima u tom njujorškom dnevniku.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Blinken: Američki novinar neopravdano zadržan u Rusiji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Apr.2023

Američki državni sekretar Antoni Blinken rekao je u srijedu 5. aprila da nema sumnje da je Rusija neopravdano privela američkog izvještača Vol strit žurnala (Wall Street Journal), koji je uhapšen prošle nedjelje zbog optužbi za špijunažu, objavio je AP. Blinken je rekao da formalna odluka...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.