Džoker: Ja sam fin momak

Izvor: B92, 21.Jul.2012, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Džoker": Ja sam fin momak

Aurora -- Još nema odgovora na pitanja o mogućim motivima pucnjave na premijeri filma o Betmenu u Denveru, a na videlo izlaze neobični detalji iz privatnog života ubice.

Džejms Holms je juče u Aurori kod Denvera, u američkoj saveznoj državi Kolorado, ubio 12, a ranio skoro 60 ljudi.

"Njujork post" piše kako je Džejms Holms (24), koji se posle zločina mirno predao policiji, nameravao da napusti doktorske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << studije, da se udaljavo od porodice i da je pretraživao Internet u potrazi za bizarnim seksualnim iskustvima.

Policija istražuje oglas na porno sajtu AdultFriendFinder.com koji je, kako se pretpostavlja, postavio Holms želeći da pronađe seksualne partnere.

On u oglasu traži partnere za grupni seks, seks sa dve žene, ženom i muškarcem ili više žena i aludira na zločine koje će počiniti: "Da li ćete me posetiti u zatvoru?

Oglas prati i navodno Holmsova fotografija na kojoj ima crvenu kosu kakvu je imao i juče prilikom izvršenja masakra.

On je u oglasu naveo da je visok oko metar i 80, da je atletski građen i da nema devojku, mada priznaje da ima "mali" penis.

"Tražim avanturu ili seks bez obaveza. Ja sam fin momak. Odnosno, dovoljno fin za momka koji radi ovakve stvari", napisao je Holms u oglasu.

Njegov profil je sadržao i sliku žene koja liže prste iza njega.

Holms je tragao za seksom preko Interneta dok se njegov život, kako izgleda, raspadao, i mada je bio izuzetno inteligentan, njegov bolestan i zastrašujući um je brinuo ljude još od njegovih srednjoškolskih dana, a to se vremenom samo pogoršavalo, piše "Njujork post".

Njegovi problemi su uticali i na njegovu akademsku karijeru i najavio je da napušta doktorske studije na univerzitetu Kolorado.

Holmsova porodica je juče pokušavala da se kloni očiju javnosti i samo je objavila saopštenje u kome se kaže da pokušavaju da shvate šta se dogodilo i upućuju saučešće žrtvama tragedije.

Ali njegova majka je bila sumnjičava i juče ujutro kada su je novinari pronašli rekla je da joj instinkt govori da je njen sin kriv, navodi njujorški list.

Na saslušanju, Džejms Holms je sebe nazvao Džokerom, protivnikom Betmena.

Održano je bdenje za žrtve pucnjave na premijeri filma o Betmenu u američkom gradu Denveru.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubica iz bioskopa odavno zastranio

Izvor: Mondo, 21.Jul.2012

Ubica iz bioskopa nameravao da napusti doktorske studije, udaljavao se od porodice i pretraživao Internet u potrazi za bizarnim seksualnim iskustvima.

Nastavak na Mondo...

Tihi momak sa 6.000 metaka

Izvor: Politika, 21.Jul.2012

Masovno ubistvo na premijere „Betmena” u Koloradu oživelo debatu o kontroli oružja, ali bez izgleda da se išta promeni..Od našeg stalnog dopisnika..Vašington – „Odlazak u bioskop je bekstvo od realnosti – sve dok realnosti ne pripucaju po nama.”..Ovo je jedan od mnogih komentara u jučerašnjoj...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.