Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez se sele u Njujork

Izvor: Vesti-online.com, 21.Sep.2017, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez se sele u Njujork

Glumica i pevačica Dženifer Lopez (48) i bejzbol igrač Aleks Rodrigez (42) u vezi su već oko osam meseci, a kako pišu strani mediji par će uskoro početi da živi zajedno, pa ovih dana traže zajednički stan u Njujorku.

Uslov je da bude na dve etaže, kao i da ima sobe i za njihovu decu iz prošlih brakova.

Podsećamo, Dženifer ima blizance iz braka s Markom Entonijem, dok Aleks ima dve ćerke iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << braka sa Sintijom Skurtis.

Zaljubljeni par, koji očigledno planira i zajednički život, preksinoć je definitivno bio u centru pažnje kada se pojavio na NBC’s World of Dance proslavi u Los Anđelesu.

Dženifer se pojavila u tirkiznoj haljinici, koja je poprilično otkrivala njeno zgodno telo.

Niko nije mogao da ostane ravnodušan na njen sjajan izgled, koji je samo dokaz da joj ljubav sa Rodrigezom i te kako prija.

A post shared by Effizy Television | Radio (@effizytelevision) on Sep 21, 2017 at 3:10am PDT

A post shared by Bollywood Hollywood Feeds

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.