Izvor: Tracara.com, 15.Maj.2011, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Aniston kupila stan za… psa?!

Popularna holivudska glumica Dženifer Aniston nedavno je kupila luksuzan stan u njujorškom populranom kraju West Village za 4,95 miliona dolara. To ništa ne bi bilo čudno da glumica nije kupila stan za svog ljubimca, psa Normana! Kao zvanični kupac ove vredne imovine u dokumentima stoji Fond Normanovo gnezdo, koji se odnosi naravno na njenog psa, [...]

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Dženifer Aniston kupila stan za… psa?!

Izvor: medio.rs, 15.Maj.2011

Popularna holivudska glumica Dženifer Aniston nedavno je kupila luksuzan stan u njujorškom populranom kraju West Village za 4,95 miliona dolara. To ništa ne bi bilo čudno da glumica nije kupila stan za svog ljubimca, psa Normana!

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.