Dosadio mu seks sa nastavnicom, pa je prijavio vlastima

Izvor: NaDlanu.com, 08.Jun.2014, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dosadio mu seks sa nastavnicom, pa je prijavio vlastima

Policija u Njujorku uhapsila je 39-godišnju nastavnicu Džoj Morsi pod optužbom za seks s maloletnim učenikom.

Morsi je nastavnica fizičkog u srednjoj školi "Grover" u Kvinsu , a optužena je da je već godinu dana u seksualnoj vezi s dečkom koji je u međuvremenu napunio 17 godina.

Morsi je sa svojim učenikom od jula prošle godine, objavila je policija. Oni su se družili su sve dok neko iz mladićeve okoline nije upozorio policiju na nedopuštenu vezu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << />
Neki mediji prenose izjavu tužioca da je dojavu sam poslao 17-godišnjak, i to zato što mu je nastavnica postala naporna zbog svoje ljubomore. Školske vlasti su objavile da su istog časa udaljile nastavnicu iz škole.

Zbog rigoroznih propisa 39-godišnja Morsi biće optužena za silovanje jer u Americi nije dopušten seks s maloletnicima. Naime, države se razlikuju po tome koju starosnu granicu smatraju primerenom za seks s maloletnikom, ali bez obzira na godine, bitno je da stariji partner nije osoba koja zloupotrebljava svoj institucionalni autoritet, kao što je u ovom slučaju učinila nastavnica u odnosu na učenika.

Tužilaštvo je navelo da je Morsi sa učenikom za šest nedelja imala seks 20 do 30 puta.

Izvor: Blic
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Učenik prijavio nastavnicu policiji, jer je bila ljubomorna

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jun.2014

Policija je u Njujorku uhapsila 39-godišnju profesorku Džoj Morsi pod optužbom da je imala seks sa svojim maloletnim učenikom. Morsi je nastavnica fizičkog u srednjoj školi ''Grover'' u Kvinsu, a optužena je da je već godinu dana u seksualnoj vezi s dečkom koji je u međuvremenu napunio 17 godina...Profesorka...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.