Izvor: Piplmetar.rs, 25.Jan.2024, 03:30

Dončić dočekuje redovnu mušteriju

Sinoć smo uživali u još jednoj MVP partiji Nikole Jokića, koji je protiv Indijane upisao svoj 13. tripl-dabl učinak u sezoni, 118. u karijeri. Somborac je ubacio 31 poen, uz 13 skokova i 10 asistencija, postigavši odlučujuću trojku nekoliko sekundi pre kraja meča za konačnih 114:109 za aktuelne šampione lige. Pored ovog meča, na programu su bila i dva gradska derbija.
Njujorški je pripao Niksima koji su bili bolji od Bruklina sa 108:103, dok su Klipersi savladali Lejkerse u derbiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Los Anđelesa. Večerašnji program počinje u 1 sat posle ponoći, kada se sastaju Detroit i Šarlot, odnosno Vašington i Minesota, dok pola sata kasnije igraju Majami i Memfis. Slede okršaji između Hjustona i Portlanda, odnosno Milvokija i Klivlenda od 2 časa posle ponoći, dok je derbi večeri na programu od 2.30, kada Dalas dočekuje Finiks.
Dončić i ekipa su posebno motivisani kada igraju protiv Bukera, pa je sigurno da nas očekuje rafalna paljba na obe strane terena. Sat vremena nakon početka ove utakmice, snage će odmeriti San Antonio i Oklahoma u direktnom okršaju dvojice najozbiljnijih kandidata za rukija sezone.
Za kraj, od 4 časa ujutru Bogdan Bogdanović će sa Atlantom gostovati Golden Stejtu u meču preuponom simbolike, pa je izvesno da će i Bogi imati motiv više da u San Francisku pruži još jednu sjajnu partiju ove sezone.
U skladu sa bogatim programom, kladionica AdmiralBet je spremila sjajnu NBA ponudu koja je dostupna svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Deo te ponude su jedinstveni specijali sa najrealnijim kvotama, kao što su da će Durent i Dončić zajedno postići 10 ili više trojki na meču, ili da će Buker ubaciti 40+ poena.
Tu je is specijal koja će ekipa postići 100+ poena do kraja treće četvrtine ili protiv kog tima će Lebron prebaciti 40.000 karijernih poena, a na ove specijale se može kladiti svako sa otvorenim AdmiralBet igračkim  nalogom, a za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali to nije sve!
Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.
Istraži bogatu prazničnu ponudu, izaberi specijale ili bonuse po svojoj meri, kladi se na svoje omiljene igrače i uživaj u vikendu punom spektakularne košarke!


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Nju Jork,   Vašington

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.