ĐOKOVIĆ IMPRESIONIRAN UČINKOM AMERIKANACA U NJUJORKU: Put postaje sve teži, ali spreman sam za izazove

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2023, 06:44

ĐOKOVIĆ IMPRESIONIRAN UČINKOM AMERIKANACA U NJUJORKU: Put postaje sve teži, ali spreman sam za izazove

Protiv Frica ima stoprocentan učinak.

Srspki teniser Novak Đoković je savladao Hrvata Borna Goju u osmini finala US Opena sa 3:0 (6:2, 7:5, 6:4).

- Važna pobeda za mene, znao sam da je ključno da smanjim njegov broj asova i servis vinera, a ja sam se servisom fokusirao na preciznost, manje na snagu. Srećan sam što sam prošao u tri seta - rekao je srpski teniser Novak Đoković posle pobede protiv Hrvata Borne Goja.

Rival u četvrtfinalu biće mu Amerikanac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tejlor Fric, a ako sve bude po planu u polufinalu će ga "sačekati" još jedan domaći igrač - Frensis Tijafo ili Ben Šelton.

- Tri Amerikanca u četvrtfinalu, prvi put od 2005. godine, video sam to. Svi imaju sjajan servis. Tejlor je već dve godine Top 10 igrač, pogotovo dobro igra na betonu u SAD. Mnogo je napredovao. Put postaje sve teži, ali spreman sam za izazove - poručio je Đoković, koji protiv Frica ima impresivan međusobni skor 7-0.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.